No products in the cart.

Blog

Opening van het nieuwe Lockerbox pand

12 maart 2018

 

We zitten inmiddels enkele maanden in ons nieuwe pand aan de Drachmeweg in Nieuw-Vennep, maar van een officiële opening was het nog niet gekomen. Daar werd afgelopen week verandering in gebracht!

Onder het genot van een drankje, lekker eten en de muziek van onze DJ kregen de genodigden een rondleiding door het pand.

Het pand was voor de gelegenheid versierd met honderden ballonnen, statafels en zelfs een springkussen. Op dit kussen hebben de kinderen zich de hele avond vermaakt. Nadat de kleintjes uitgeput waren hebben een aantal bezoekers en medewerkers zich nog even springend kunnen uitleven.


Lockers

Voor de gelegenheid waren er voldoende extra large lockers uitgestald waar de gasten hun jassen en tassen kwijt konden. Hoe kan het ook anders dan met onze eigen garderobeoplossing!

Al met al een zeer geslaagde en feestelijke opening!

Heeft u zelf een evenement op de planning staan waar u kluisjes voor uw gasten wilt inzetten? Via de onderstaande link kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen!

Vraag een offerte aan voor lockers op uw evenement

A State Of Trance Festival 2018

21 februari 2018

Op 17 februari 2018 was het weer zover, hét evenement waar alle trance-liefhebbers het hele jaar naar hebben uitgekeken. A State Of Trance Festival in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit jaar was het thema: “Be in the moment”, en dat is ons meer dan gelukt;

BE IN THE MOMENT

De opbouw liep voorspoedig en binnen 6 uur stonden er ruim 12.000 lockers. Onze logistieke toppers hebben een geweldige prestatie neergezet!

Vanaf 20:00 konden de trance liefhebbers genieten van de sfeer die onder leiding van grote namen als Liquid Soul, Ben Nicky en Armin van Buuren tot grote hoogte werd gebracht.

Na afloop van het feest stonden onze lockers binnen recordtijd weer in de trailers. Klaar om af te reizen naar het volgende evenement.

A State Of Trance, bedankt! We zien jullie graag terug op de volgende editie!

Lockerbox steunt “De SpeelGOEDwinkel”

29 januari 2018

Sinds 22 januari 2018 is er tijdelijk een zeer bijzondere pop-up store te vinden op Utrecht Centraal; De SpeelGOEDwinkel. Een initiatief van War Child, Save the Children en UNICEF Nederland waar zij laten zien wat zij doen voor gevluchte kinderen die in Nederland verblijven.  Er worden workshops georganiseerd, sommige begeleid door bekende Nederlanders zoals Victor Reinier, Klaas van Kruistum en Olga Commandeur.

De workshops zijn gekoppeld aan sociaal emotionele thema’s. Spelenderwijs leren de kinderen omgaan met bijvoorbeeld boosheid, angst en stress. Het helpt hen met het verwerken van hun oorlogs- en vluchtervaringen waarmee het risico kleiner wordt dat ze op langere termijn psychosociale problemen krijgen.

Bijdrage Lockerbox

Een nobel doel waar Lockerbox graag aan mee heeft gewerkt door het leveren van onze vrolijk gekleurde lockers. Een ideale aankleding en achtergrond voor de activiteiten. Natuurlijk zijn de lockers ook meteen handig om even snel wat veilig in op te slaan!

 

Bekijk het complete assortiment lockerkasten

Vacature logistiek medewerker of chauffeur

1 juli 2016

Op zoek naar een baan als logistiek medewerker of chauffeur?

Lockerbox is, toonaangevende toeleverancier van evenementen, dé topwerkgever voor jouw supertoffe baan in de logistiek. Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste logistieke medewerkers en chauffeurs. Ben jij communicatief vaardig, betrouwbaar en weet je van aanpakken?
Lees meer over ons en solliciteer naar deze baan bij Lockerbox in Nieuw-Vennep.

Lockerbox.nl heeft jarenlange nationale en internationale ervaring op alle toonaangevende evenementen. De lockers bieden het alternatief voor de gaderobe waarbij service, kwaliteit en gebruiksgemak hoog in het vaandel staat. Onze producten zijn betrouwbaar, net als onze medewerkers die 24/7 klaarstaan voor de klant.

Wat ga je doen?

 • Onderhoud werkzaamheden
 • Magazijn werkzaamheden
 • Kasten lopen en plaatsen op verschillende festivals, evenementen, beurzen of in clubs
 • Lockers verplaatsen van- en naar verschillende evenementen

Wat verwachten we van jou?

 • Flexibiliteit (geen 9 tot 5 mentaliteit)
 • Sowieso tot eind augustus tussen de 20 en 50 uur beschikbaar
 • Proactieve houding
 • Stressbestendig
 • Lichamelijk in topconditie (vanwege tilwerkzaamheden)
 • Beheersing van de Nederlandse taal

Voor meer informatie, stuur je gegevens (CV en motivatie) naar crew@lockerbox.nl t.a.v. Jeanine Schultz.

Lockerbox zoekt chauffeurs

3 mei 2016
Lockerbox zoekt chauffeurs

Lockerbox breidt nog steeds uit dus we zoeken nog meer collega’s!

Wie zoeken we?

 • Keurige chauffeurs in het bezit van een CE rijbewijs en chauffeursdiploma
 • Chauffeurs met een (nagenoeg) schadevrij verleden! (en toekomst!)
 • Gemotiveerde mannen en vrouwen die het leuk vinden vrachtwagens te besturen
 • Chauffeurs met ervaring in de festival en evenementenwereld

Wat verwachten wij?

 • Collegialiteit
 • Absoluut geen 09.00u-17.00u denk- en werkhouding
 • Klantgerichte attitude
 • Verantwoordelijkheidsgevoel ten opzichte van je collega’s en de organisatie
 • Per directe beschikbaarheid

Wat bieden wij?

 • Leuke werkomgeving in festival en evenementenwereld
 • Zelfstandig klussen uitvoeren
 • Goede beloning
 • Leuke collega’s

Wat ga je doen?

 • Het veilig transporteren van trailers en vrachtwagens van Lockerbox
 • Het plaatsen van Lockers op festivals en evenementen
 • Dagelijks onderhoud van je truck / trailer samen met je collega’s

Volgens ons zou een nieuwe baan uitdagend, spannend en succesvol moeten zijn;
Wij bieden een uitdagende & spannende functie, het succes is aan jou!

Interesse?

Stuur direct je sollicitatie t.a.v. Jeanine aan crew@lockerbox.nl en ga deze week nog aan de slag!

Ook ZZP’ers mogen reageren!

School lockers; lockers die tegen een stootje kunnen

24 februari 2016
school lockers
Een veelgestelde vraag over school lockers van scholen en onderwijsinstellingen is: ‘Kunnen ze wat hebben?’ of ‘Zijn de lockers zogenaamd hufter-proof? Het antwoord is simpel: ‘Jazeker’. De school lockers van Lockerbox kunnen wel tegen een stootje. Die robuustheid zit hem niet zozeer in het gebruik van dikker materiaal, maar vooral in het design. De lockers zijn van elkaar gescheiden door het gebruik van een kokerframe aan de voorkant van de kast. Diefstal en beschadiging behoren hiermee tot het verleden. De lockers zijn geschikt voor het opbergen van tassen, jassen, helmen, gymspullen, boeken en laptops van docenten en leerlingen.

Lockers in schoolkleuren

Heeft uw school specifieke wensen voor kleurstelling van de lockers? Ook dat is bij Lockerbox geen probleem. In onze werkplaats spuiten wij de lockers netjes in de gewenste kleurcombinatie. Deuren en kasten mogen daarbij best een verschillende kleur hebben. Ook kunt u ervoor kiezen om een bepaald patroon aan te brengen door middel van kleurvariatie. Dat geldt natuurlijk voor kooplockers, maar ook voor lockers die u langdurig huurt bij Lockerbox.

Kies zelf voor het slotsysteem

Afhankelijk van de locatie kunt u zelf kiezen voor een bepaald slotsysteem. Kiest u voor een elektronisch pincodeslot, zodat de student of leerling geen sleutels kan kwijtraken? Of kiest u toch voor een standaard cilinderslot, waarbij bijbestellen van de sleutels uit een serie geen enkel probleem is? Onze adviseurs geven u graag advies over de voor- en nadelen van een sluiting. Zo maakt u de beste keuze voor uw locatie.

Meer informatie
Vraag een offerte aan voor uw school lockers

Lockerbox past bij elke locatie en organisatie

11 januari 2016
Valhalla Lockerdesk

Van bedrijf tot overheid, en van club tot festival

Lockerbox vind je op een variatie aan locaties. Zo hebben we onlangs gezorgd voor een serie tijdelijke e-lockers voor overheidsdoeleinden in Amsterdam. Deze e-lockers worden zes maanden lang gebruikt door wisselende vertegenwoordigers van alle Europese landen. Er zijn verschillende lockers geleverd variërend van laptoplockers tot extra grote lockers. In de hele verhuurperiode zorgen wij ook voor ondersteuning en onderhoud als dat nodig is.
December was een enerverende maand, zowel vanwege de feestdagen, maar ook vanwege het toenemende aantal evenementen in de wintermaanden. Een groot deel van onze lockers werd in het weekend van 19 december geplaatst bij het mystieke festival Valhalla. Hoewel dat eveneens in onze hoofdstad plaatsvond, verschilt deze locatie op verschillende fronten, maar zeker qua hoeveelheid lockers. Met zo’n 15.000 lockers op locatie zorgde ook ons lege magazijn wel voor een bizarre vertoning.

Gratis lockers voor crew

Ook leverden wij hier 1500 lockers extra voor crew en artiesten. Bij grote evenementen is dat service van Lockerbox, omdat wij het belangrijk vinden dat ook achter de schermen de eigendommen van medewerkers veilig zijn. Zo’n 4500 lockers werden vooraf verkocht aan de bezoekers van Valhalla. En omdat zij de code bij binnenkomst al in bezit hadden, verliep de instroom een stuk sneller. Onze vormgever zorgde er voor dat ook het drukwerk, de banners, de prijslijsten en alle signing in stijl van het evenement werd aangeboden.

Geen dag is hetzelfde

Voor de feestviering in de nieuwjaarsnacht hadden onze opdrachtgevers een mooie logistieke uitdaging. Op tijd in- en uitladen van de trailers, de zorg voor een veilige, strategische opstelling en het regelen van de service op locatie; dat zit allemaal in de planning. Geen dag is hetzelfde, maar daar houden we juist van. Heeft u volgend jaar ook een uitdagend evenement gepland?

Een nieuw jaar, een frisse start

6 januari 2016
een nieuw jaar een frisse start

Natuurlijk wenst het hele team van Lockerbox u een fantastisch nieuw jaar met gedenkwaardige evenementen. Wij delen graag onze expertise met u als het gaat om opbergmogelijkheden voor uw doelgroep. Of dat nu bezoekers, medewerkers of scholieren zijn.

Betrouwbaarheid en service

Lockers hebben best wat te verduren, vooral op onze huurlockers laten wisselend gebruik door vele bezoekers van evenementen en het vervoer naar steeds weer een andere locatie hun sporen achter. Daarom krijgen onze lockers jaarlijks een grondige onderhoudsbeurt.

Schuren, lassen, uitdeuken, sloten vervangen en opnieuw in de verf. De lockers die niet meer voldoen aan uw en onze eisen, worden vervangen. Het is een hele klus, maar door deze grondige inspectie kunnen we onze betrouwbaarheid blijven waarmaken. Goed onderhoud is het halve werk. Dat maakt ook het verlenen van service op locatie weer eenvoudiger.

Wilt u ook lockers huren bij Lockerbox?

Lockerbox maakt lockers op maat

15 december 2015
lockerbox maakt lockers op maat

Naast standaardlockers levert Lockerbox ook lockers op maat. Onze maatwerklockers hebben uiteraard dezelfde kwaliteit als standaard lockers. De mogelijkheden zijn divers. Bovendien produceren wij de lockers in onze eigen werkplaats, waardoor we kunnen leveren tegen prima prijs-kwaliteitverhouding. Uw eigen ontwerp hoeft niet veel duurder te zijn dan een standaard locker. Lockerbox maakt lockers op maat die geschikt zijn voor zowel grote als kleine ondernemingen.

 • Sterk materiaal van minimaal 1,5 mm dikte
 • Afwerking van randen en hoeken
 • Beveiliging tegen inbraak
 • Productie met staal, hout of trespa
 • Voorzien van een slot naar keuze: met munt, sleutel, code of druppel
 • Gepersonaliseerd met een eigen logo of afbeelding

Maak uw lockersysteem uniek

Door het inbranden van een bedrijfslogo maakt u uw eigen unieke lockersysteem. U levert het logo bij ons aan en wij gebruiken dat in de tekening voor het ontwerp. Met behulp van geavanceerde technieken verwerken we het logo als ventilatieopening in de locker.
Om ideeën op te doen voor uw gepersonaliseerde lockerkast kunt u kijken bij onze standaardlockers. De maten en soorten zijn naar wens aan te passen. We laten ons dan ook graag uitdagen. Dagelijks werken we aan vernieuwing van onze producten en horen graag waar u als klant behoefte aan heeft.

Maakt maatwerk u ook enthousiast?

Meer informatie over lockers op maat

Drie nieuwe lockersloten in onze webshop

3 december 2015
lockersloten

Steeds weer zijn we bij Lockerbox op zoek naar vernieuwende of meer efficiënte producten. Ook als het gaat om nieuwe lockersloten blijven we up-to-date. Onlangs zijn een aantal producten, die we reeds in ons assortiment hadden, toegevoegd aan de webshop: een elektronisch pincodeslot voor natte ruimten, een RFID Batch slot en een hangslotsluiting.

Voor elke situatie een ander slot

Variatie in lockersloten is noodzakelijk, niet alleen om tegemoet te komen aan de wensen van onze klant, maar vooral ook omdat elke locatie en situatie vraagt om een specifieke oplossing. Voor grote evenementen kun je bijvoorbeeld kiezen voor elektronische lockers met pincodeslot. Lockerbox biedt bezoekers de mogelijkheid om deze lockers voorafgaand aan het evenement alvast te huren en verstuurt de pincode dan per email toe. En ter vervanging van de traditionele garderobe bij clubs gebruiken we veelal muntsloten om de personeelskosten te verminderen en de doorstroom te bevorderen.

Ook sloten zonder munt of sleutel

Voor kleedruimten en natte ruimten, zoals bij sportscholen, zwembaden en sauna’s, hebben we een speciaal geschikt elektronisch slot dat bestand is tegen water en chloor. Het RFID batch slot is met name geschikt voor bedrijven, kantoren en ziekenhuizen. Iedere medewerker komt in het bezit van een elektronische sleutel voor eenvoudige bediening van de locker. Voor bijna al onze sloten geldt een eenvoudige montage op nieuwe en bestaande lockers.

Bekijk het complete assortiment lockersloten