No products in the cart.

Lockerbox is uw partner in lockers en garderobesystemen

Bent u op zoek naar lockers of garderobekasten? Heeft u voorkeur voor maatwerk of passen onze standaardproducten in uw budget? Lockerbox heeft voor elke wens een passende oplossing. Garderoberuimtes en Kleedkamers richten wij geheel op maat voor uw in.

Referenties
Lockerbox heeft een uitgebreid assortiment met  standaard producten die wij online aanbieden. Daarnaast produceren wij ook kasten op projectbasis. Hieronder treft u voorbeelden en referenties aan van lockers, garderobe kasten, kleedkamerbanken en accessoires die geheel naar wens van de opdrachtgever op maat worden gemaakt.

Denk bijvoorbeeld aan een inrichting met HPL lockers voor vochtige omgevingen zoals sauna’s en zwembaden of hangende kleedkamerbanken voor sporthalen en sportverenigingen.

Het afgelopen jaar is Lockerbox oa ASML, Ziggodome, Sportpark Buitenvelderd, ROC van Amsterdam, Amsterdam Expo, Heineken Music Hall, Poppodium 013, Universiteit van Leiden en vele anderen succesvol van dienst geweest. Hieronder treft u een sfeerimpressie aan van de geleverde vakken.

Neem gerust vrijblijvend contact  met ons op.