Lockerbox past bij elke locatie en organisatie

11 januari 2016
Valhalla Lockerdesk

Van bedrijf tot overheid, en van club tot festival

Lockerbox vind je op een variatie aan locaties. Zo hebben we onlangs gezorgd voor een serie tijdelijke e-lockers voor overheidsdoeleinden in Amsterdam. Deze e-lockers worden zes maanden lang gebruikt door wisselende vertegenwoordigers van alle Europese landen. Er zijn verschillende lockers geleverd variërend van laptoplockers tot extra grote lockers. In de hele verhuurperiode zorgen wij ook voor ondersteuning en onderhoud als dat nodig is.
December was een enerverende maand, zowel vanwege de feestdagen, maar ook vanwege het toenemende aantal evenementen in de wintermaanden. Een groot deel van onze lockers werd in het weekend van 19 december geplaatst bij het mystieke festival Valhalla. Hoewel dat eveneens in onze hoofdstad plaatsvond, verschilt deze locatie op verschillende fronten, maar zeker qua hoeveelheid lockers. Met zo’n 15.000 lockers op locatie zorgde ook ons lege magazijn wel voor een bizarre vertoning.

Gratis lockers voor crew

Ook leverden wij hier 1500 lockers extra voor crew en artiesten. Bij grote evenementen is dat service van Lockerbox, omdat wij het belangrijk vinden dat ook achter de schermen de eigendommen van medewerkers veilig zijn. Zo’n 4500 lockers werden vooraf verkocht aan de bezoekers van Valhalla. En omdat zij de code bij binnenkomst al in bezit hadden, verliep de instroom een stuk sneller. Onze vormgever zorgde er voor dat ook het drukwerk, de banners, de prijslijsten en alle signing in stijl van het evenement werd aangeboden.

Geen dag is hetzelfde

Voor de feestviering in de nieuwjaarsnacht hadden onze opdrachtgevers een mooie logistieke uitdaging. Op tijd in- en uitladen van de trailers, de zorg voor een veilige, strategische opstelling en het regelen van de service op locatie; dat zit allemaal in de planning. Geen dag is hetzelfde, maar daar houden we juist van. Heeft u volgend jaar ook een uitdagend evenement gepland?