Drie nieuwe lockersloten in onze webshop

3 december 2015
lockersloten

Steeds weer zijn we bij Lockerbox op zoek naar vernieuwende of meer efficiënte producten. Ook als het gaat om nieuwe lockersloten blijven we up-to-date. Onlangs zijn een aantal producten, die we reeds in ons assortiment hadden, toegevoegd aan de webshop: een elektronisch pincodeslot voor natte ruimten, een RFID Batch slot en een hangslotsluiting.

Voor elke situatie een ander slot

Variatie in lockersloten is noodzakelijk, niet alleen om tegemoet te komen aan de wensen van onze klant, maar vooral ook omdat elke locatie en situatie vraagt om een specifieke oplossing. Voor grote evenementen kun je bijvoorbeeld kiezen voor elektronische lockers met pincodeslot. Lockerbox biedt bezoekers de mogelijkheid om deze lockers voorafgaand aan het evenement alvast te huren en verstuurt de pincode dan per email toe. En ter vervanging van de traditionele garderobe bij clubs gebruiken we veelal muntsloten om de personeelskosten te verminderen en de doorstroom te bevorderen.

Ook sloten zonder munt of sleutel

Voor kleedruimten en natte ruimten, zoals bij sportscholen, zwembaden en sauna’s, hebben we een speciaal geschikt elektronisch slot dat bestand is tegen water en chloor. Het RFID batch slot is met name geschikt voor bedrijven, kantoren en ziekenhuizen. Iedere medewerker komt in het bezit van een elektronische sleutel voor eenvoudige bediening van de locker. Voor bijna al onze sloten geldt een eenvoudige montage op nieuwe en bestaande lockers.

Bekijk het complete assortiment lockersloten